كيفية استعمال GEL ANDRAETIM Gو مكان وضعها لطفل عمره سنتين و نصف اريد ا

icon 14 سبتمبر 2016
كيفية استعمال "GEL ANDRAETIM 80 G"و مكان وضعها لطفل عمره 2 سنتين و نصف أريد الشرح بالتفصيل شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
Dihydrotestosterone 2.5% gel is for external use only. It should be applied over the required area of skin after washing. The gel should be left to dry for 5 minutes or so before putting on clothes 1.Put on a pair of gloves 2.Gently squeeze the gel onto the mark on the ruler illustrated on the laminated information sheet – as instructed on the dispensing label 3.Spread over the required area evenly 4.Leave for five minutes 5.Wipe the laminated information sheet with a damp piece of kitchen paper ready for the next dose. Remove the gloves and wash them in warm soapy water ready for next dose