انا بنت انسه بتجيلي البريود بالم فظيع لازم اخد مسكن كل ساعات بيستمر ال

icon 31 يوليو 2015
انا بنت انسه 26 سنه بتجيلي البريود بألم فظيع لازم اخد مسكن كل 6 ساعات بيستمر الوجع طول ايام البريود وكمان يوم بعد اما تخلص عملت تحليل testosterone = 0,14 lh= 6.22 fsh = 7.65

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد داود
نسائية وتوليد
الالم المصاحب للدورة يكون غالبا سببه حدوث التبويض الذي يؤدي لافراز مواد تتسبب بحدوث وجع وتقلصات مصاحبة للدورة ... وقد يكون لاسباب اخري مرضية لا يتسع المجال لذكرها تحاليلك جيدة ولا غبار عليها انت بحاجة للعرض علي طبيب لتقييم الالم بدقة ووصف العلاج المناسب له قد تضطرين لاستعمال حبوب منع الحمل الهرمونية لوقف حدوث التبويض لفترة معينة .... الامر الذي قد يساعد لتحسين الالم بدرجة كبيرة ولا ضرر منها علي الاطلاق