ة سوزان على ردك السريع للاسئلة عايزة اوضحلك انى ذهبت لل عشان كثرة الاف

icon 23 يناير 2013
شكرا دكتورة سوزان على ردك السريع للاسئلة عايزة اوضحلك انى ذهبت للدكتور عشان كثرة الافرازاتىالبيضاء السميمة اعطانى دواء للالتهابات الحوض ولكن الافرازات مستمرة بعد العﻻج مع العلم انها لايوجد حكة وﻻ احمرار عملت منظار وظهر حبوب صغيرة على عنق الرحم مع انى ﻻ اشكو من اى اضطراب والهرمونات كلها طبيعية وايضا الدورة منتظمة ...عايزة اعرف ايه سبب الحبوب وايه العﻻج وهل تؤثر على حدوث الحمل..ليكى منى جزيل الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوزان عثامنة
نسائية وتوليد
انصحك باجراء مسحه لعنق الرحم للكشف عن اي نمو غي طبيعي بخلايا عنق الرحم، واذا كانت النتيجه سليمه فليس هناك داعي للقلق. كما انصحك باجراء الفحص لدى طبيب اخر للتاكد من التشخيص.