هل التدخين او الارجيله يمنع الحمل؟ وهل يسبب العقم

icon 29 يونيو 2015
هل التدخين او الارجيله يمنع الحمل؟ وهل يسبب العقم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جمال البشيتي
نسائية وتوليد
لا يسبب منع للحمل ولكن يؤذي الجنين اثناء الحمل
الدكتور طارق احمد ابو الرب
نسائية وتوليد
لا يمنع الحمل ولكنه يؤثر سلبا على الحيوانات المنوية لما يؤثر سلبا على الحمل

تعليقات الزائرين

Rahma Alomari Rahma Alomari

السلام عليكم دكتور الي متزوجه سنه وشهرين تقريبا ما حصل حمل ويأخذ منشطات وخايفه ما احمل شو اعمل

icon 18 سبتمبر 2022
زائر زائر

السلام عليكم حضرتك انا متجوزه بقالي 5شهور ومحصلش حمل مع العلم اني روحت دكتور وقالي البويضات كويسه خاااالص وان شاء الله هيحصل حمل قريبا بس جوزي بيشرب شيشه كتير فخايفه ده يكون سبب ف منع الحمل لدلوقتي ف هل الشيشه يتمتع الحمل ولا عادي

icon 11 نوفمبر 2022