انا طولى كيلو ووزنى كان كيلو والحمدلله خسيت لحد ما وصل لحد كيلو بس بعد

icon 8 ديسمبر 2009
انا شاب طولى 180 كيلو ووزنى كان 92 كيلو والحمدلله خسيت لحد ما وصل لحد 70 كيلو بس بعد تعب والحمدلله انا طويل وعضلات بطنى مشدوده ولكن مشكلتى ان اوراكى يوجد بها بعض من الترهل نتيجه الريجيم وانا طالب ثانويه عامه ومعنديش وقت اروح جيم او كده بس بمشى بمعدل ساعتين فى اليوم يعنى وانا رايح الدرس وانا راجع وبتمشى شويه صغيرين انا وصحابى وعاوز طريقه تضيع الترهل اللى فى الاوراك بس تكون طريقه سريعه وتناسبنى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
تابع ممارسة الرياضة. والسيطرة على الأكل.