انا عمرى بنام كتير جدا لدرجة انى ممكن اقوم و اقعد ساعة و انام تانى و ع

icon 4 ديسمبر 2015
سلام عليكم أنا عمرى 34 سنة بنام كتير جدا لدرجة انى ممكن أقوم و اقعد ساعة و أنام تانى و عندى خمول فى شغل البيت مع انى ا بحب شغل البيت أوى هل ممكن ده يكون أعراض كبد؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد زغلول
طب عام
تحاليل وظائف الكبد و الغده الدرقيه
الدكتور متولي محمد
طب الاسرة
ننصح بمقابلة طبيب الاسرة لأخذ التاريخ المرضي والكشف السريري وقياس الضغط وأخذ العلامات الحيوية. وإجراء الفحوصات اللازمة وتشخيص حالتك.
الدكتور نورا مسعد
طب عام
السلام عليكم .. ممكن يكون لديك انيميا تسببت في حالة الخمول التي لديك انصحك بعمل تحليل صورة دم كاملة،معدل الحديد وفيتامينB12,D