كنت اعانى من برد كحه نشفه وسخونيه ورشح وانا اعانى دائما من حساسيه ع الصدرلذلك بتأثربالبرد ع طول وتم الكشف عليا واعطونى هذه الادويه بس تعبانى جدا ومش قدره اعمل اى حاجه وحسه بأرتخاء فى الاعصاب ومش عرفه اعمل حاجه وبقالى ابعة ايام نايمه ع طول ومعدتى تعبانى وحسه بعصر هضم كنت عيزا اعرف الادويه اللى انا بخدها دى الاعراض الجانبيه بتعتهاوهل هيا كلها مضادات حيويه ولاايه الادويه هى(AERIUS*ventol2 2mg* JULPHAMOX 500MG * PANADREX 500MG) وابنى يعانى من نفس التعب برد وسخنيه ورشح وفقدان شهيه ونفس الاعراض عليه من وقت مااخد الدوا والادويه هى (هايموكس فورت - PANADREX - لوراداى )عايزه اعرف ادويه ايه دى وهل هي كويسه لابنى ولالا ابنى عنده سنتين واربع شهور

icon 28 أكتوبر 2009
كنت اعانى من برد كحه نشفه وسخونيه ورشح وانا اعانى دائما من حساسيه ع الصدرلذلك بتأثربالبرد ع طول وتم الكشف عليا واعطونى هذه الادويه بس تعبانى جدا ومش قدره اعمل اى حاجه وحسه بأرتخاء فى الاعصاب ومش عرفه اعمل حاجه وبقالى ابعة ايام نايمه ع طول ومعدتى تعبانى وحسه بعصر هضم كنت عيزا اعرف الادويه اللى انا بخدها دى الاعراض الجانبيه بتعتهاوهل هيا كلها مضادات حيويه ولاايه الادويه هى(AERIUS*ventol2 2mg* JULPHAMOX 500MG * PANADREX 500MG) وابنى يعانى من نفس التعب برد وسخنيه ورشح وفقدان شهيه ونفس الاعراض عليه من وقت مااخد الدوا والادويه هى (هايموكس فورت - PANADREX - لوراداى )عايزه اعرف ادويه ايه دى وهل هي كويسه لابنى ولالا ابنى عنده سنتين واربع شهور

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذه الأدوية عامة لعلاج الرشح وتشمل: مضاد حيوي جلفاموكس، مضاد للألم والحمى بانادروكس، فنتول للسعال والرشح، ولا تنسي الليمون وفيتامين سي، والتوكل على الله.