٢٥وزني٣٥كمية الماء اللي يحتاجه الجسم لو شربت كمية اكبر ممكن يضر الجسم

icon 7 فبراير 2017
عمري ٢٥وزني٣٥كمية الماء اللي يحتاجه الجسم لو شربت كمية اكبر ممكن يضر الجسم ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد محمد علي
طب عام
حاجتك للماء 2 لتر تقريبا الإفراط في شرب بكمية مهوله قد يتسبب في نقص معدل الصوديوم في الجسم . وأعراض نقص الصوديوم * فتور عام * ضعف في العضلات * عدم اتظام دقات القلب. *صداع. *تشنج.