انا عندي حبه ب اه صغيره شفافه داخلها سايل زي اللي بتطلع بالشفه وداخل ا

icon 10 أكتوبر 2018
انا عندي حبه باللهاه صغيره شفافه داخلها سايل زي اللي بتطلع بالشفه وداخل الخد هل هي خطيره اوطبيعي لان لها شهر تقريبا

إجابات الأطباء على السؤال

يجب فحصك من طبيب انف واذن وحنجرة بس ممكن تاخد مضاد حيوي حقن 1 جرام كل 12 ساعة لمدة 3 ايام وبعدين اقراص اموكسسيللين وكلوفينيك اسيد ومضمضة ونتابع

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان

يجب فحصك من طبيب انف واذن وحنجرة بس ممكن تاخد مضاد حيوي حقن 1 جرام كل 12 ساعة لمدة 3 ايام وبعدين اقراص اموكسسيللين وكلوفينيك اسيد ومضمضة ونتابع

يفضل أن يتم فحصها من قبل الطبيب المختص للتأكد من سلامتها .

الدكتور خالد حسن قلم
طب اسنان

يفضل أن يتم فحصها من قبل الطبيب المختص للتأكد من سلامتها .