بالنسبه للطفل يطلع أسنان امتى انا ابنى فى الشهر الثامن وبدأ فى التاسع ولسه مطلعش اسنان

icon 6 أغسطس 2017
بالنسبه للطفل يطلع أسنان امتى انا ابنى فى الشهر الثامن وبدأ فى التاسع ولسه مطلعش اسنان

إجابات الأطباء على السؤال

د. علاء ناصر لطفي
طب اسنان
غالبا في عمر الستة شهور يبدا ظهور اول الاسنان اللبنية لكن ان كان الطفل بدأ يزحف و يستخدم اطرافه ممكن يتاخر ظهور الاسنان من ٩ شهور الى سنة ...