اشعر بحراره داخل جسمي بالليل فتره النوم او الوقت اللي اخد فيه قيلوله ل

icon 11 يناير 2017
السلام عليكم اشعر بحراره داخل جسمي بالليل فتره النوم او الوقت اللي اخد فيه قيلوله لدرجة انه اخلع ملابسي لابرد مع انه لمن اكون نايمه اتغطى عادي مع انه احنا بفصل شتاء ما السبب ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور يحيي عبد النظير حسين
طب الاسرة
الافضل عمل تحليل لصورة الدم وايضا نسب تحاليل الغدة الدرقية للاطمئنان