اشعر فجاه بدوخه شديده وكاني هقع واشعر بتنميل في اليدين والارجل وسوء في التنفس وكااني هيغمي عليا وكان شي بيتسحب من جسمي وبعديها باخد سكريات بسرعه وبعديها رعشه في جسمي ثم اهدا

icon 10 سبتمبر 2015
اشعر فجاه بدوخه شديده وكاني هقع واشعر بتنميل في اليدين والارجل وسوء في التنفس وكااني هيغمي عليا وكان شي بيتسحب من جسمي وبعديها باخد سكريات بسرعه وبعديها رعشه في جسمي ثم اهدا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
عليك عمل فحوصات دم للتأكد من قوة الدم و نسبه السكر ..