انا مشكلتى ان انا بنسي بسرعة وذاكرتى ضعيفة ومش بعرف احفظ حاجة وبعانى من ده كتير وانا داخل الجامعة ودي هتبقى مشكله كبيرة بالنسبة ليا ارجو الحل والعلاج المناسب

icon 5 سبتمبر 2015
انا مشكلتى ان انا بنسي بسرعة وذاكرتى ضعيفة ومش بعرف احفظ حاجة وبعانى من ده كتير وانا داخل الجامعة ودي هتبقى مشكله كبيرة بالنسبة ليا ارجو الحل والعلاج المناسب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة هدى ابوبكر
طب الاسرة
غالبا مشكلة النسيان سببها عدم التركيز و التوتر في معظم الاحيان...ينصح بعمل فحص قوة الدم و مخازن الحديد و فيتامين b12 و فحص الغدة الدرقية...للتأكد من عدم وجود خلل...