انا من اربع سنين جالى اختلال توازن لحد الان ومش عرفت السبب وبعدين انا الايام دى اول ما اكل يحصل تقل فى الراس شديد وخاصا فى وجبه الافطار ارجو الرد؟

icon 24 يناير 2016
انا من اربع سنين جالى اختلال توازن لحد الان ومش عرفت السبب وبعدين انا الايام دى اول ما اكل يحصل تقل فى الراس شديد وخاصا فى وجبه الافطار ارجو الرد؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
اتفقث مع د.علي فيما يتعلق بالاتزان اما بما يتعلق بتقل الراس بعد الفطار انصحك بتناول وجبات خفيفه 4 الي 5 مرات يوميا ولا تمتلي المعده علي الاخر لانها بتسحب الدوره الدمويه تجاها ويقل الدم الذي يغذي المخ
الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
راجع استشاري امراض انف واذن وحنجرة لمعرفة اسباب اختلال التوازن وقد تحتاج الي صورة طبقية للدماغ