عندى العصب السابع من سنتين ومش عارف اية الحل بجد تعبت جدا وبيظهر اوى لما اضحك أو اتكلم

icon 15 فبراير 2017
عندى العصب السابع من سنتين ومش عارف اية الحل بجد تعبت جدا وبيظهر اوى لما اضحك أو اتكلم

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي كريمة عبد الرحمن مرسي
علاج طبيعي
يجب عمل جلسات علاج طبيعي مكثفة وكذلك أخذ علاج دوائي لمعالجة التهاب العصب كما يمكن عمل اختبار رسم عضلات الوجه لمعرفة حالة العصب والعضلات