لو سمحت يا انا اتجرحت ف ايدي بسكينه حاده عملت جرح ولما خف عمل ندبة فوق

icon 18 ديسمبر 2016
لو سمحت يا دكتور انا اتجرحت ف ايدي بسكينه حاده عملت جرح ولما خف عمل ندبة فوقيه وبتألمني في الحركه مع العلم ان الجرح ٢ سنتي عايز حاجه تمنع الم الندبة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد جميل التويجر
طب عام
يمكنك استخدام مسكنات موضعية وقت الالم وذلك بالرجوع لطبيب عظام لتقييم الجرح او طبيب جراحة تجميل