واعاني من حمى البحر الابيض المتوسط واشعر بالم كبير في البطن وعندي مسكن

icon 25 يناير 2016
مرحبا عمري 15 واعاني من حمى البحر الابيض المتوسط واشعر بألم كبير في البطن وعندي مسكن الألم بنادول عيار 500 وبروفين عيار 400 من افضل واقوى لتسكين الالم الرجاء الرد بسرعة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
الف سلامة عليك في حالتك بيكون البروفين أفضل لأنه مسكن ومضادات للالتهاب ولكن البنادول مسكن فقط

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي 20 سنه عندي حمي البحر المتوسط بتجبلي وجع جامد اوي ف بطني مش بقدر استحمله عاوزه حقن مسكن قوي أو برشام مسكن قوي

icon 26 أغسطس 2022
زائر زائر

عندي نفس المشكله مع بنتي مفيش مسكن بينفع عيزين مسكن قوي

icon 7 نوفمبر 2022
احمد نبيه الهواري احمد نبيه الهواري

عندي 33سنه وقت النوبه صداع جامد مش قابل اكل ممكن يومين

icon 10 أكتوبر 2023
بسمه عبد الفتاح سيد عبدالله بسمه عبد الفتاح سيد عبدالله

استخدمت الكونتر لوك لابنتي وكان فعال هل استمر عليه في النوبات ام يسبب خطر علي ابنتي

icon 17 ديسمبر 2023