ماهي المده الزمنيه التي يتطلبها مرض التهاب العصب السابع حتى يتم الشفاء الكامل ارجوا الشرح بالتفصيل وشكرا

icon 19 سبتمبر 2012
ماهي المده الزمنيه التي يتطلبها مرض التهاب العصب السابع حتى يتم الشفاء الكامل ارجوا الشرح بالتفصيل وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
هناك حالات يتم فيها الشفاء كاملا , وحالات يبقى بعض الضعف والمدة الزمنية غير ثابتة وتعتمد على الاصابة والعلاج وفي المتوسط شهرين من الزمان

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا مريضة بالعصب السابع من يوم ١١ ديسمبر ٢٠٢٢ ولحد دلوقتي التحسن بطيئ جدا .. وعملت ٢٥ جلسة علاج طبيعي واخدت كورتيزون حب وحقن ومافيش تحسن والدكتور طلب اني اوقف الجلسات بس اعمل التمارين العادية .. هل كده صح و هل ده طبيعي ولا كده العصب تلف ومافيش امل ؟!!

icon 21 فبراير 2023