انا اخدت حبايتين سيدوفاج ممتد المفعول بالغلط

icon 12 أغسطس 2015
انا اخدت حبايتين سيدوفاج ممتد المفعول بالغلط

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني محمود ثابت
صيدلاني
لن يحدث ضرر ان شاء الله و في خلال ساعات ستكون بامان تام فالجرعة لن تسبب هبوط شديد و في حال الاحساس بذلك يمكن تناول القليل من العصير و لكن تحري الدقة في تناول الادوية لان هناك مخاطر كبيرة في الادوية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

هو سيدوفاج بيحرق السكر الي دخل الجسم ولا بيحرق الي متخزن جوا الجسم بمعني اني لو اكلت حاجة مسكرة و اخدت سيدوفاج بعدها هيحرق السكر الي داخل ولا ايه

icon 24 يوليو 2023