انا باخذ ادويه (كويتابكس وكربابكس) الادويه دي بتخن وبتخليني اكل كتير انا عايزه نصائح لكي اسيطر علي شهيتي ! هل ف طرق لذلك ولا طالما انا باخذ هذه الادويه مفيش امل لهذا ؟!

icon 12 أغسطس 2015
انا باخذ ادويه (كويتابكس وكربابكس) الادويه دي بتخن وبتخليني اكل كتير انا عايزه نصائح لكي اسيطر علي شهيتي ! هل ف طرق لذلك ولا طالما انا باخذ هذه الادويه مفيش امل لهذا ؟!

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني احمد نبيل متولى
صيدلاني
الحل نظام غذائى محافظ وخصوصا وجبه العشاء لابظ لن تكون قبل النوم بساعتين ع الاقل وتكون ثمره فاكهه مع زبادى ومع التوقف سترجع شهيتك الى ما كانت عليه من قبل وبالتالى الوزن سيرجع كما كان