انا عايزه اعر ف برشام اورليستات بيخسس فعلا انا وعايزه اخسس منطقه البطن

icon 24 أغسطس 2015
انا عايزه اعر ف برشام اورليستات بيخسس فعلا انا 18 سنة وعايزه اخسس منطقه البطن بس انا مش طخينه ممكن اكون 70 كيلو بس ممكن اعرف انه بيخسس فعلا واعمل ايه جنب البرشام

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني احمد نبيل متولى
صيدلاني
يجب معرفه طولك وعلى الاغلب انتى لا تحتاجى الى اورليستات ولا غيره ولا يرجح اورليستات الا لزائدى الوزن فوق العشره كيلو لان اثاره تضايق المستخدم نوعا ما خصوصا البراز الدهنى ..يمكنك فقط عمل تمارين للبطن فى جيم نسائى والحفاظ على نظام غذائى فقط

تعليقات الزائرين

Randa Hossam Randa Hossam

أنا 15سنة طولي 160ووزني 85 أعمل إيه نفسي أخس بأسرع وقت

icon 14 يناير 2023
ا ا

انا طولي 155 وزني 79 ينفع اخد اورليستات لتخسيس الارداف و المؤخره والبطن

icon 2 مايو 2023
ايمان احمد ايمان احمد

انا عاوزه اخس كنت حامل وولدت ودلوقتي انا ١٠٠كيلو وعاوزه اخس سني لسه صغير

icon 2 مايو 2023
Aya Elsayed Alhmamy Aya Elsayed Alhmamy

انا وزني 74 طولي 165 وعايز اخس 10كيلو بطريقه سريعه

icon 18 يوليو 2023
Y Y

انا طولي ١٧٠ ووزني ٩٠ اجيب البرشام ولا لا ممكن اعرف

icon 24 ديسمبر 2023