انا عندى حساسيه من سكر اللكتوز الموجود قى اللبن و منتجاته فهل من حل !

icon 4 أغسطس 2015
انا عندى حساسيه من سكر اللكتوز الموجود قى اللبن و منتجاته فهل من حل !

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني محمود ثابت
صيدلاني
يتم تجنب اي منتج يحتوي علي اللاكتوز لتفادي اعراض الحساسية ..... الحساسية تزول اعراضها بزوال المسبب
الصيدلاني احمد نبيل متولى
صيدلاني
يعانى اناس كثيرون من حساسيه تجاه اللاكتوز لما يسببه من اسهال وانتفاخات ..والحل ببساطه لا تاخذى اى مشروب او منتج حاوى على الاكتوز ولا يوجد مشكله لايجاد حل
الصيدلانية هبه عليان
صيدلاني
نعم ينصح بشراء المنتجات الخالية من اللاكتوز