انا عندى وطولى ووزنى ابدتيت استعمل جروث فورميلا وديجستين وتراكتين من غ

icon 7 مارس 2016
السلام عليكم انا عندى 21 سنة وطولى 165 ووزنى 50 ابدتيت استعمل جروث فورميلا وديجستين وتراكتين من غير استشارة طبيب كنت عايز اعرف هل العلاج دة كويس ولا ليه اضرار

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني احمد نبيل متولى
صيدلاني
لا يوجد ضرر

تعليقات الزائرين

زائر زائر

وزني 55وابتديت بشرب جروت فورميلا هل يزيد الوزن من دلوقتي لمده شهر

icon 7 أبريل 2023
زائر زائر

السلام عليكم انا عندي ١٨ سنه وعندي حساسيه صدر وعاوز استعمل جروث فورميلا هل لي اضرار علي حسايه الصدر

icon 16 مايو 2023
mariam osama mariam osama

السلام عليكم انا هستخدم Growth Formula وديچستين كنت عاوزه اعرف اخدهم كام مره ف اليوم وقبل الاكل ولا بعدو؟

icon 26 سبتمبر 2023
Menna Saber Menna Saber

اخدت جروث فورميلا لمده ٢٠ يوم ومحستش بفرق خالص اكمل ولا ايه

icon 18 يناير 2024