زوجى كان تعبان واخد ادويه بنامكس وبانادركس وlevozal. رومافن و داوء شرب سالبيوتر ودلوقتى بيقول مش قادر يوخد النفس وضربات قلب سريع

icon 18 مارس 2017
زوجى كان تعبان واخد ادويه بنامكس وبانادركس وlevozal. رومافن و داوء شرب سالبيوتر ودلوقتى بيقول مش قادر يوخد النفس وضربات قلب سريع

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلانية بشرى مصطفى جبر
صيدلاني
من الاعراض الجانبية ل levozal ورومافن و سالبيوتر صعوبة التنفس و زيادة سرعة دقات القلب، لذا انصحك بمراجعة الطبيب لضبط الجرعات او استبدال الدواء او اكماله حسب الحالة