فيه ادويه متداوله ف السوق بتخسس بسرعه و مش عارفه هي امنه ولا لا زي الرابيد سليم و المانجو الافريقي عاوزه اعرف الادويه دي بتخسس فعلا وليها اثار جانبيه ولا لا

icon 13 يوليو 2016
فيه ادويه متداوله ف السوق بتخسس بسرعه و مش عارفه هي امنه ولا لا زي الرابيد سليم و المانجو الافريقي عاوزه اعرف الادويه دي بتخسس فعلا وليها اثار جانبيه ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني محمود ثابت
صيدلاني
للاسف الشديد يوجد في الاسواق ادوية كثيرة غير مسجلة بوزارة الصحة و لا تخضع للرقابة و الكثير من مستحضرات الرجيم من تلك الادوية و انصح سيادتكم بتحري الدقة و عدم استخدام تلك الادوية الا من خلال نظام طبي و بعد استشارة الطبيب و الصيدلي و التأكد من سلامتها