كورس الروكتان الجرعه التراكميه حوالي جرام وانا وصلت ل جرام ومن بدايه ك

icon 29 مايو 2015
كورس الروكتان الجرعه التراكميه حوالي 5800 جرام وانا وصلت ل 7000 جرام ومن بدايه كنت اتناول الكبسوله من الداخل هل تنقص الجرعه من احماض المعده مثلا؟ اريد كلام موكد من الشركه ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني احمد نبيل متولى
صيدلاني
لا علاقه للدواء بالمعده بقدر ما يفضل عمل تحليل لانزيمات الكبد والكوليسترول كل 3 شهور حتى تطمئن على نفسك