هل لو آشتريت فيتامينات A b c d e عشان آخدها من غير استشارة طبيب عادى ولا لازم استشارة وهل لو جبت كل فيتامينات دى وخدتها فى ووقت واحد ليها آضرار

icon 26 يونيو 2017
هل لو آشتريت فيتامينات A b c d e عشان آخدها من غير استشارة طبيب عادى ولا لازم استشارة وهل لو جبت كل فيتامينات دى وخدتها فى ووقت واحد ليها آضرار

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مهند قصاب
صيدلاني
ممكن ان تاخذيها لمدة من الزمن 20 يوم وتتركيها ثم استخدميها عندم تكوني مرهقة اومتعبة لاحقا