هل مضاد الاكتئاب يعالج القلق ام هو مسكن انا من شهور اتعالج وزال القلق

icon 27 أكتوبر 2017
سؤالي هل مضاد الاكتئاب يعالج القلق ام هو مسكن انا من 3 شهور اتعالج وزال القلق وعدت طبيعي اخاف ان اتركه بعد فترت العلاج وتعود لي حالة القلق من جديد وانا فترت علاجي 6 شهور

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني حسام بدوي
صيدلاني
بيختلف على حسب درجة القلق و التعرض لمسبباته لكن المهم متزرعش في بالك فكرة انك هترجع تقلق تاني عشان دا مش كويس