انا مريض بالسكر حوالي و حاليآ بس في الفترة ال رة جلدي بقي ما يتحمل اي

icon 20 أكتوبر 2015
انا مريض بالسكر حوالي 13 سنة وعمري 30 سنة حاليآ بس في الفترة الاخيرة جلدي بقي ما يتحمل اي نوع من الضربات علي طول اتجرح في ابسط الاشياء والجروح ممكن اقعد شهر حتي ابراء وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محب جميل جندي
باطنية
لابد ان تحرص على جعل السكر في المعدلات الاتية لتفادي المشاكل الناتجة عنه 1) السكر الصايم أقل من 130 2) السكر بعد الافطار أقل من 180 3) السكر التراكمي (الهيموجلوبين السكري) أقل من 7