طبيب باطنة لعلاج السكر

icon 1 فبراير 2022
السلام عليكم انا مريض سكر وحللت تراكمي طلعت نتيجة التحليل ٧و٣من عشره لما رحت للتأمين الصحي كتبلي نوعين للسكري وهما ديابينور ٣مم وقالي تاخد منه قرص بعد الفطار والنوع التاني فيلداجلوز بلس١٠٠٠ وقالى تاخد منه قرص بعد الغدا هل العلاج ده مناسب ولوتكرمت ممكن الجرعة المناسبة منه وشاكر جداً لحضرتك

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسعد الدفتر
الغدد الصماء
اعتقد العلاج ممتاز لكن يعرضك لهبوط السكري يفضل استعمال فيلداجلوز بلس ١٠٠٠ ناخذه مرتين