تعشيت وجبه همبرجر مع بطاطس وبيبسي وحللت السكر وطلعت النتيجة هل هي طبيع

icon 13 أبريل 2015
تعشيت وجبه همبرجر مع بطاطس وبيبسي وحللت السكر وطلعت النتيجة 96 هل هي طبيعيه ام لا مع العلم منذ فترة حللت ووجدت ٥٦ واكلت ٣ تمرات وكاس شاي وحللت بعد نصف ساعه ووجدته ١٤٥

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبدالله علي
طب الاسرة
السلام عليك هذه الارقام تبدو ضمن الحدود الطبيعية

تعليقات الزائرين

Nana Ramy Nana Ramy

زوجي عنده سكر 447 ومنع العيش والأرز والمكرونه والبطاطس وكل النشويات نهائي وبياكل سلطه مع بقوليات وسمك هل ده صح ام لا

icon 21 أغسطس 2023