علي طول بشم رائحة الاسيتون عالية في التويلت وجسمي مبيتخلصش منها غير بصعوبة ومع اي حركة بعرق جامد بمعني الكلمة فجسمي كله ليس لدية سكر بالدم وقمت بتحليل فاطر طلع130

icon 9 أكتوبر 2015
علي طول بشم رائحة الاسيتون عالية في التويلت وجسمي مبيتخلصش منها غير بصعوبة ومع اي حركة بعرق جامد بمعني الكلمة فجسمي كله ليس لدية سكر بالدم وقمت بتحليل فاطر طلع130

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نبيل سمير ويصا
باطنية
قد تكون املاح