هل من علاج كدواء او مرهم مثلا العمرواشعر بتجمد جزء بسيط جدا بالجلد الل

icon 29 مارس 2010
هل من علاج كدواء أو مرهم مثلا ،العمر45وأشعر بتجمد جزء بسيط جدا بالجلد اللى تحت الظافر للصابع الكبير لرجلي اليمني من غيرألم علما أني عندي السكري ومحافظ جدا بالأكل حتى أنني بعد الساعه الخامسة لا أأكل أى شىء حتى تاني يوم 9 صباحا ، فقط بعض الفاكهه ليلا أو شاى بحليب خالي الدسم،هل من نصيحة؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ننصحك بعمل مغطس بماء ساخن نوعا ما مع قليل جدا من الملح صباحا ومساء ثم تنشيف القدم جيدا ثم دهن الاصبع جيدا